Celovite rešitve za notranjo suhomontažno gradnjo

Danes se zahteva racionalna gradnja v najkrajšem možnem času s proizvodi, ki omogočajo enostavno in hitro vgradnjo, brez nepotrebne porabe časa za sušenje materialov in brez večjega onesnaženja prostorov. Zahteve, ki so postavljene pred sodobne gradbene materiale, so vedno višje in večplastne. Tržišče opredeljujejo rešitve, ki omogočajo hitro in visokokakovostno gradnjo.

fermacell za stene, strope in tla

Sistemi za suhomontažno gradnjo in gradnjo z lesom

fermacell nudi gospodarne koncepte gradnje za vsa področja uporabe. Konstrukcije z izdelki fermacell so izdelane racionalno in v kratkem času. Brez porabljenega časa za sušenje, brez večjega onesnaženja prostorov in brez težav s statiko. Popoln program izdelkov fermacell od kleti do strehe, za prenove obstoječih stavb kot novogradnje, od delnih rešitev do rešitev za celotne objekte:

  • Praktične plošče, s katerimi lahko rokuje ena oseba, v priročni velikosti 150 x 100 cm, so primerne tako za obloge stropov, za zanesljivo izdelavo mansard ter za prenove obstoječih stavb.
  • Plošče fermacell, ki segajo po celotni višini v običajnih gradbenih formatih in debelinah od 10 do 18 mm za ekonomično izvedbo montažnih sten z odličnimi lastnostmi. Posebne dimenzije, ki so prilagojene posameznemu objektu, do velikega formata 254 x 600 cm.
  • Zvočno in toplotno izolativni estrih elementi s protipožarnimi lastnostmi za gospodarno prenovo obstoječih stavb in za novogradnje.
  • Kompozitne plošče fermacell različnih debelin v formatu 150 x 100 cm. Za naknadno izvedbo toplotne izolacije na notranjih stenah.
  • Specialne gradbene plošče iz lahkega betona Powerpanel H2O za izdelavo sten in stropov v mokrih prostorih oz. plošče Powerpanel TE za izdelavo podov v takih prostorih.
  • Plošče za zunanje stene Powerpanel HD za statično uporabo kot nosilne plošče za ometa ali kot fasadne plošče.
  • Popoln program dodatne opreme in pribora za optimalne rezultate gradnje. Njihove lastnosti so natančno usklajene s posebno sestavo izdelkov fermacell.