Ne glede na to ali gre za oblogo zunanjih sten, proizvodov  za prezračevane fasade, spuščene strope ali za trajne fasadne obloge, nudijo fermacell izdelki trajno lep videz. James Hardie nudi za vsako zahtevo optimalno rešitev. Odkrijte raznovrstnost izdelkov James Hardie in poiščite tudi odlično rešitev za vaš gradbeni projekt.

FERMACELL Powerpanell HD – Rešitev za zunanje stene

Plošče za zunanje stene pri gradnji z lesenim ogrodjem. Te plošče izpolnjujejo nosilno in zavetrovalno funkcijo in so hkrati podlaga za nanašanje ometov. Zaradi dobre zaščite pred požarom, se uporabljajo tudi na mejnih območjih med stavbami.

Z dodajanjem ekspandirane gline in recikliranega steklenega granulata dobimo izdelek z relativno nizko težo, ki je primeren za rokovanje in vgradnjo. Hkrati pa imajo fermacell Powerpanel HD plošče visokt tlačno in upogibno trdnost. To zagotavlja armatura, ki je sestavljena iz atestiranih, alkalno rezistentnih steklenih vlaken.

Za preprečevanje kapilarnega dviga vlage in za ohranitev prepustnosti vodne pare so vse fermacell Powerpanel HD plošče površinsko tovarniško volumsko hidrofobirane.

 

Fermacell Powerpanel H2O – za drugačne fasadne rešitve

Fermacell Powerpanel H2O je cementno vezana gradbena plošča s strukturo sendviča in je obojestransko armirana z alkalno obstojno armaturo. Nudi veliko prednosti na stenah in stropih izloženih velikemu vplivu vlage.

Plošče Fermacell Powerpanel H2O so posebej za izvedbo prezračevanih fasad kakor tudi spuščenih stropov.  
Pri rezanju in lomljenju fermacell Powerpanel H2O plošč ne nastaja zdravju škodljiv prah. Posebni varnostni ukrepi niso potrebni.

Površina te plošče je izdelana iz gladko opažene betonske površine z napisi. Hrbtna stran pa je rahlo valovita, oziroma rahlo obrušena za umerjanje, v sivi cementni barvi.

HardiePanel® fasadne obloge- Videoprikaz izvedbe

HardiePlank® fasadne obloge- Videoprikaz izvedbe

Fermacell® Powerpanel H2O - Zunanja obdelava

Zunanje stene z fermacell® Powerpanel HD in mavčno vlaknenimi ploščami

×